Google Website Translator

zaterdag 3 december 2011

Volg ons op ons grote avontuur...

Hoi Allemaal,

Zoals de meeste van jullie weten gaan wij binnenkort op vakantie. We zullen op vrijdag 9 december van Amsterdam naar Nairobi (Kenia) vliegen.
Daar aangekomen zullen we eerst een paar dagen kunnen acclimatiseren voordat we op een soort 'proef safari' gaan. De 'proef safari' zal ons laten kennismaken met de Masai Mara en op die manier hopen we iets meer van Kenia te kunnen zien.
Op zaterdag 17 december zal onze daadwerkelijke overland reis beginnen die ons van Nairobi naar Kaapstad (Zuid Afrika)  zal brengen. Wij zullen ons (samen met een handjevol andere reizigers) voegen bij een bestaand reisgezelschap dat al vanaf oktober onderweg is vanaf Cairo naar Kaapstad.
Eenmaal in Kaapstad aangekomen (8,5 week en een kleine 8000 km later) gaan we nog even lekker vakantie houden en op ons dooie gemakje in een gehuurde auto in Zuid Afrika rondreizen.
Op 23 februari zal er dan een einde komen aan ons grote avontuur en dan is het tijd om weer terug naar Nederland te vliegen.

Natuurlijk willen we proberen om iedereen op de hoogte te houden van al onze avonturen en belevenissen. Hiervoor hebben wij de nodige social media aangemaakt en gekoppeld.
Aangezien de meeste dingen op de een of andere manier aan elkaar gekoppeld zijn, is er voor een ieder wel een favoriete manier om ons te volgen.

Remke Facebook: http://www.facebook.com/remkevos
Remke Blog: http://remkevos.blogspot.com/
Remke Twitter: https://twitter.com/#!/remkevos

James Facebook: http://www.facebook.com/lidsterjames
James Blog: http://www.jameslidster.blogspot.com/
James Twitter: https://twitter.com/#!/JamesLidster

We hopen dat jullie op deze manier een beetje samen met ons kunnen genieten van dit grote avontuur.

Liefs
James en Remke

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat wij jullie kunnen gaan volgen.wij wensen jullie dan ook een fijne vakantie,heel veel avontuur ( en mooie weer) en hopen jullie dan ook weer volgende jaar in goede gezondheid weer terug te zien.
    groeten vam de familie Kees Temminck.NBB.

    BeantwoordenVerwijderen